Nike Dunk Metallic Sb Shoes Black White Low Pro Gold 8OZN0wPknX

Viimeksi päivitetty 24.1.2019

Texas Instruments kehittää analogisia mikropiirejä sekä sulautettuja järjestelmiä. Yhtiö oli ensimmäisiä yrityksiä, joka toi markkinoille pii-pohjaisia transistoreja 1950-luvun puolivälissä. Nykyään Texas Instruments toimii yli 35 maassa, sillä on noin 30 000 työntekijää. Yhtiön markkina-arvo on noin 92 miljardia dollaria.

Texas Instruments (TI) ei alkujaan ollut puolijohdeyhtiö, vaan se oli 1930-luvulla pieni öljy- ja kaasuyhtiö nimeltään Geophysical Services Inc. 1940-luvulla yhtiön toimintaan tuli mukaan erilaiset sotateollisuuden signaalijärjestelmät (sukellusveneiden havaitseminen sekä radiotutkat). Yhtiöstä tuli Texas Instruments 1954, kun yhtiö siirtyi kehittämään mikropiirejä, transistoreja ja muuta puolijohdetekniikkaa.

Nykyään yhtiön fokus on analogisissa mikropiireissä, sulautetuissa järjestelmissä sekä digitaalisissa signaalijärjestelmissä. TI:n mukaan maailmassa ei juuri ole sähköistä järjestelmää, missä ei olisi käytössä jonkinlaista analogista piiriä. Analogiset piirit muuttavat reaalimaailman signaaleja (ääni, lämpötila, kosteus yms.) digitaalisiksi.

Yhtiön toimitusjohtajana toimii Richard K. Templeton, ja hän aloitti toimessa vuonna 2004. TI:n palvelukseen hän tuli vuonna 2003. Tammikuussa 2018 yhtiö ilmoitti, että uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Brian CrutcherTrainersAsos Navy Air Thea Nike Max HDW9Y2IE, joka aloittaa tehtävässään kesäkuussa 2018.

Heinäkuussa 2018 yhtiö ilmoitti, että Brian Crutcher oli rikkonut yhtiö eettisiä sääntöjä (”code-of-conduct”), joten hän joutui jättämään tehtävänsä. Toimitusjohtajaksi palasi Richard K. Templeton, jonka paluu tapahtui vajaan kuukauden sisään tehtävästä luopumisesta.

Toimintaympäristö

TI:n tuotteita on käytössä teollisuuden automaatioratkaisuissa, avaruus- ja aseteollisuuden järjestelmissä, sähkön ja voiman jakelussa, sähköautoissa, jne. Kuluttajatuotteissa TI:n piirejä on mm. puhelimissa, tietokoneissa, tableteissa, kotiteatterijärjestelmissä, TV:ssä, tulostimissa, jne. Eli kuten edellä jo todettiin, niin melkeinpä kaikissa sähköisissä järjestelmissä on analogisia piirejä.

Viimeaikaisista konsolidaatioista huolimatta analogisten piirien ja sulautettujen järjestelmien markkinat ovat laajalti fragmentoituneet. Markkinoilla on paljon pieniä toimijoita. Vuonna 2016 yhtiön markkinaosuus analogisista piireistä oli noin 18 prosenttia ja sulautetuista järjestelmistä noin 17 prosenttia.

Puolijohdetuotteille on tyypillistä, että niiden hinnat laskevat ajan kuluessa, kun markkinoille tulee uusia ja parempia tuotteita. Myös valmistustekniikat kehittyvät, jotka mahdollistavat aiempaa halvempien komponenttien tekemisen.

Puolijohdemarkkinat ovat Classic Worm Ntrl 106 95 Max Whiteslr ' TokyoNike Red Air 609048 kONn0X8wPsyklisiä, sillä mahdollinen komponenttipula saattaa nostaa komponenttien myyntihintoja, johon valmistajat vastaavat rakentamalla uusia tuotantolaitoksia. Tämä ottaa oman aikansa ja vaatii suuria investointeja. Lisääntyvä kapasiteetti tuo markkinoille ylitarjontaa, joka laskee komponenttien hintoja voimakkaasti.

TI:n toimiessa yli 35 maassa, niin yhtiö altistuu valuuttakurssien vaihteluille. Varsinkin niissä tilanteissa, missä raaka-aineita tai valmiita tuotteita ostetaan tai myydään eri alueille. Normaaliin tapaan yhtiö suojautuu valuuttakurssimuutoksia vastaan johdannaisilla.

Lue myös Texas Instruments:n Talousmentor-yritysanalyysi ⇒

TÄRKEÄÄ: Vastuunrajaus

Mainokset
Nike Dunk Metallic Sb Shoes Black White Low Pro Gold 8OZN0wPknX

Nike Dunk Metallic Sb Shoes Black White Low Pro Gold 8OZN0wPknX

Store Outlet Newest Max Nike Uk Men 33 Pegasus Air Zoom wX0PnOk8