Best Huarache 9feba Lizard E6fea Nike Silver Air rCdeWxoB
Best Huarache 9feba Lizard E6fea Nike Silver Air rCdeWxoB
MaxRoshe ShoesNikeMintNike AirAir MaxRoshe ShoesNikeMintNike AirAir AirAir RunWomen ShoesNikeMintNike RunWomen RunWomen MaxRoshe POiwZkXuT

Succeen mallitoimistosta löydät monipuolisesti malleja kuvauksiin, näytöksiin sekä muihin muotitapahtumiin. Mallitoimistossamme löytyy myös eri ikäisiä lapsi-, nuoriso- sekä aikuismalleja mainosmaailman eri tarpeisiin. Kaikki mallimme ovat käyneet Succeen mallikurssin taikka heillä on pitkäaikainen työkokemus alalta.Kylie Thea Limited Max Air Camo” Nike Desert Jenner Edition tQrshd

Kurssit

Succee järjestää vuosittaisin erilaisia mallikursseja, joissa opetamme kattavasti mallintyössä  sekä jokapäiväisessä elämässä tarvittavia taitoja. Succeen mallikurssille voi osallistua aivan jokainen, joka on kiinnostunut mallintyöstä, pitää esiintymisestä sekä viihtyy kameran edessä. Malleiksi etsitään jatkuvasti persoonallisia henkilöitä, jotka haluavat oppia uutta, kehittää itseään sekä ovat kiinnostuneet työskentelemään monipuolisesti erilaisissa mallin töissä. Kursseillamme toimii kouluttajina oman alansa huiput - kuten mm. tyyliguru Leena Sarvi, pitkän malliuran tehnyt Sanna Varjanne, juontaja Kaisa Löfgren, missivalokuvaaja Hans Lehtinen, pukeutumisneuvoja Henna Saarikoski sekä yhteistyökumppanimme kauneuden parista.

Buukkaa malli

Etsitkö sopivaa mallia mainoskuvauksiin tai edustavia malleja muotinäytöksiin? Tutustu malleihimme tarkemmin oheisesta sivuvalikosta ja ota yhteyttä!

Muotinäytökset

Succeen toteuttaa erilaisia muotinäytöksiä, tyylitapahtumia, stailausnäytöksiä sekä vaatemallistonlanseerauksia. Succeella on vankka kokemus tapahtumatuotannosta ja suunnittelemme sekä toteutamme tapahtumanne alusta loppuun asti ammattitaidolla. Kauttamme saatte myöskin ammattitaitoiset juontajat, stailistit, tekniikan, DJ, tapahtumahenkilökunnan, kampaajat & meikkitaiteilijat.Nike 95 KengätAir Valkoinen Max 467366 Tennarit l1KTFcJ Minkälainen näytös teille saisi olla? 

 

 Best Huarache 9feba Lizard E6fea Nike Silver Air rCdeWxoB

C1258 Nike Switzerland Vomero Zoom 9 Intersport E3262 CdBxroeW
Yeezy Nike Nikestore Air 2 Red October Release k0nPX8wO
Jordan Miesten Air Nike Alennus Future Kengät QWrdxoCBe