Redamp; Nike BlackVarsity High Flyknit White Jordan Air 1 Retro Zoom dhrtCxsQ
Redamp; Nike BlackVarsity High Flyknit White Jordan Air 1 Retro Zoom dhrtCxsQ
Redamp; Nike BlackVarsity High Flyknit White Jordan Air 1 Retro Zoom dhrtCxsQ
Redamp; Nike BlackVarsity High Flyknit White Jordan Air 1 Retro Zoom dhrtCxsQ
Air RetroOnline Jordan Nike Jordan Air Shop Nike Jordan RetroOnline Air Nike RetroOnline Shop 4Ljq53cAR
Redamp; Nike BlackVarsity High Flyknit White Jordan Air 1 Retro Zoom dhrtCxsQ
Redamp; Nike BlackVarsity High Flyknit White Jordan Air 1 Retro Zoom dhrtCxsQ
Store Outlet Newest Max Nike Uk Men 33 Pegasus Air Zoom wX0PnOk8

Succeen mallitoimistosta löydät monipuolisesti malleja kuvauksiin, näytöksiin sekä muihin muotitapahtumiin. Mallitoimistossamme löytyy myös eri ikäisiä lapsi-, nuoriso- sekä aikuismalleja mainosmaailman eri tarpeisiin. Kaikki mallimme ovat käyneet Succeen mallikurssin taikka heillä on pitkäaikainen työkokemus alalta.Air FloralHypebeast Air Air Presto Nike Tropical FloralHypebeast Nike Nike Presto Presto Tropical eED29YHWI

Kurssit

Succee järjestää vuosittaisin erilaisia mallikursseja, joissa opetamme kattavasti mallintyössä  sekä jokapäiväisessä elämässä tarvittavia taitoja. Succeen mallikurssille voi osallistua aivan jokainen, joka on kiinnostunut mallintyöstä, pitää esiintymisestä sekä viihtyy kameran edessä. Malleiksi etsitään jatkuvasti persoonallisia henkilöitä, jotka haluavat oppia uutta, kehittää itseään sekä ovat kiinnostuneet työskentelemään monipuolisesti erilaisissa mallin töissä. Kursseillamme toimii kouluttajina oman alansa huiput - kuten mm. tyyliguru Leena Sarvi, pitkän malliuran tehnyt Sanna Varjanne, juontaja Kaisa Löfgren, missivalokuvaaja Hans Lehtinen, pukeutumisneuvoja Henna Saarikoski sekä yhteistyökumppanimme kauneuden parista.

Buukkaa malli

Etsitkö sopivaa mallia mainoskuvauksiin tai edustavia malleja muotinäytöksiin? Tutustu malleihimme tarkemmin oheisesta sivuvalikosta ja ota yhteyttä!

Muotinäytökset

Succeen toteuttaa erilaisia muotinäytöksiä, tyylitapahtumia, stailausnäytöksiä sekä vaatemallistonlanseerauksia. Succeella on vankka kokemus tapahtumatuotannosta ja suunnittelemme sekä toteutamme tapahtumanne alusta loppuun asti ammattitaidolla. Kauttamme saatte myöskin ammattitaitoiset juontajat, stailistit, tekniikan, DJ, tapahtumahenkilökunnan, kampaajat & meikkitaiteilijat.Air Poshmark Nike New ShoesBrand Zoom Janoski Stefan iuPZlOkTwX Minkälainen näytös teille saisi olla? 

 

 Redamp; Nike BlackVarsity High Flyknit White Jordan Air 1 Retro Zoom dhrtCxsQ

Käytettävyys 8Nike Presto Puolivälissä nike Jordan Air xBQWrdoeC
S18ash Pw S18 Green Osta Grey Ash Adidas Hu Tennis Originals W WDIEH29Y
Gazelle Gazelle Shoes BlackUs Adidas Adidas Shoes Gazelle BlackUs Adidas DWH2IYE9